Dit onderstel zorgt ervoor dat de Pizzaoven van Clementi makkelijk te verplaatsen is en dat de oven op een fijne hoogte staat. Het onderstel rolt gemakkelijk. Zorg er wel voor dat de verrijdbare Pizzaoven het liefst droog staat.
Wat het nieuwe onderstel anders maakt – dan het onderstel van de family lijn – is de vormgeving en de 4 wielen (waarvan 2 geremd). Dankzij dit systeem hoef je alleen te duwen en verplaats je de Clementi Pizzaoven eenvoudig. De wielen van het onderstel worden eenvoudig vastgezet met de voet, zodat het onderstel niet wegrolt op de plaats van bestemming. Dit model onderstel is wel iets duurder dan het Clementi Family model (Pulcinella) en is moderner en strakker qua vormgeving. Het bevat tevens een handige scheppen set houder. En als laatste heeft dit onderstel een kleine uitschuifbare, roestvrijstalen tafel waar je makkelijk spullen op zet. Dit is erg handig!
Bekijk alle foto'sDi Clementi Company heeft een nieuwe collectie pizzaovens op de markt gebracht. Daarbij kan het nieuwe Gold onderstel natuurlijk niet ontbreken. Dit onderstel is strak vormgegeven en vrij modern.
Het handige aan dit onderstel is dat het heel gemakkelijk te verplaatsen is doordat dit nieuwe onderstel vier wieltjes heeft.
HANDLEIDING (engels vanaf blz 63)
Het is goed om te weten dat wij onze klanten bij regen adviseren om de Pizzovens en de onderstellen buiten af te dekken, wat de levensduur bevordert.
Een Italiaanse Pizzaoven van Clementi is geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast is het mogelijk om de ovens op hout te stoken of om toch eenvoudig voor een gasoven te kiezen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij geven jou graag het beste advies. Kom eens langs in onze showroom in Vaassen en laat je adviseren door één van onze specialisten.
Lees meer
Essen, beuken- of eikenhout zijn de perfecte houtsoorten om te gebruiken voor Pizza-ovens. Dat geldt niet alleen voor Clementi Pizza-ovens maar voor hout stoken in het algemeen.
Lees meer
Feitelijk is de Pizza een plat brood en dat wordt al eeuwenlang in vele culturen gebakken. Maar de Italiaanse pizza zoals wij hem nu kennen – rond, met een rand, tomatensaus en/of kaas – komt uit Napels. Er werd al over geschreven in de zeventiende eeuw. In die tijd was pizza streetfood voor de minderbedeelden. In de loop van de tijd zijn er veel verschillende pizza soorten ontstaan. Pas in de jaren '90 ontstonden de eerste modellen van moderne ovens, zoals de Clementi Pizzaoven.
Lees meer
Vanuit passie zijn wij in ons bedrijf The Flagstone Company gestart met een grote Pizzaoven in het Flagstone Café. In eerste instantie voor onze medewerkers en de vele bijeenkomsten in onze showroom. Maar al vrij snel bleek dat het workshop Pizza bakken een nog groter succes is. Want ook onze relaties in de Flagstone showroom hebben rond de lunch trek in een pizza-slice.
Lees meer