Tegen meerprijs is de gasbeschermer Clementi Gasoven (pizzaoven) verkrijgbaar. Het is een roestvrijstalen element zodat je de gasgestookte Pizzaoven van Clementi beschermt tegen inkomend vuil in de openingen waar het gas normaliter uitkomt. De gasoven van Clementi – waar je onder andere pizza’s in bakt – is namelijk hybride. Je bepaalt per keer of je op gas wilt stoken of op hout. Bij gebruik van gas, is het niet noodzakelijk om de kit te gebruiken. Stook je de andere dag bijvoorbeeld op hout, gebruik dan de roestvrijstalen professionele kit.
Bekijk alle foto's
Het is tijd om de Clementi oven aan te steken! Tijd om optimaal te genieten en de voordelen van deze krachtige Pizza-oven te ervaren. Bereik de ideale temperatuur van 300 á 350 graden Celsius binnen slechts 20-25 minuten! Voor Napolitana gebruik dan 400 graden!
Lees meer
Essen, beuken- of eikenhout zijn de perfecte houtsoorten om te gebruiken voor Pizza-ovens. Dat geldt niet alleen voor Clementi Pizza-ovens maar voor hout stoken in het algemeen.
Lees meer
Enkele van onze collega's zijn gestart met het produceren van duidelijk videomateriaal. Daarom maken wij van alle fases video's. Hoe pak je bijvoorbeeld de Pizzaoven uit de houten krat. En hoe zet je de RVS afvoerpijp op de Pizzaoven. Ook geven wij instructie over het in elkaar zetten van de BBQ Flipper. Dit geeft heel veel duidelijkheid. Wellicht word jouw vraag nog niet beantwoord. Bel ons in dat geval even. Bekijk de hieronder staande video's met uitgebreide informatie:
Lees meer
Een Italiaanse Pizzaoven van Clementi is geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast is het mogelijk om de ovens op hout te stoken of om toch eenvoudig voor een gasoven te kiezen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij geven jou graag het beste advies. Kom eens langs in onze showroom in Vaassen en laat je adviseren door één van onze specialisten.
Lees meer