Snijd de Pizza eenvoudig in heerlijke Pizza-slices. Dat wil zeggen in de gewenste formaten met de Pizza wielsnijder van Clementi. Met dit roestvrijstalen mes snijd je de Pizza eenvoudig in parten. Belangrijk is dat er geen ruimte komt in het wiel en het flexibel blijft draaien. Met deze Pizza Wielsnijder heb je jarenlang plezier!
"Mamma mia, hoe krijgen we dit nu voor elkaar?" Al onze tips voor het zelf maken van een overheerlijke pizza-bodem. Belangrijk is 'n goede structuur van de pizza-bodem en dus een juiste werkwijze van aanpak.
Lees meer
Feitelijk is de Pizza een plat brood en dat wordt al eeuwenlang in vele culturen gebakken. Maar de Italiaanse pizza zoals wij hem nu kennen – rond, met een rand, tomatensaus en/of kaas – komt uit Napels. Er werd al over geschreven in de zeventiende eeuw. In die tijd was pizza streetfood voor de minderbedeelden. In de loop van de tijd zijn er veel verschillende pizza soorten ontstaan. Pas in de jaren '90 ontstonden de eerste modellen van moderne ovens, zoals de Clementi Pizzaoven.
Lees meer
Naast een goede bodem is het beleggen natuurlijk belangrijk. Daarnaast is de soort kaas voor de Pizza natuurlijk bepalend. Maar ook de hoeveelheid vulling en de variatie daarin. Door de eeuwen heen zijn er diverse Pizza-soorten ontstaan waarvan de Margherita (madeliefje) de bekendste is. Dat is eigenlijk de magerste uitvoering. Terwijl de Calzone dubbelgeklapt is. Ons inziens kunnen de volgende producten niet ontbreken: Mozzarella kaas, tomaten, paprika, dunne ham, salami, olijven, knoflook en basilicum. Maar smaak verschilt én er is keuze genoeg!
Lees meer
Vanuit passie zijn wij in ons bedrijf The Flagstone Company gestart met een grote Pizzaoven in het Flagstone Café. In eerste instantie voor onze medewerkers en de vele bijeenkomsten in onze showroom. Maar al vrij snel bleek dat het workshop Pizza bakken een nog groter succes is. Want ook onze relaties in de Flagstone showroom hebben rond de lunch trek in een pizza-slice.
Lees meer