Dit is nog eens handig. Met één druk op de knop gaat deze Pizza-oven op gas aan. Met de Clementino heeft u een handzaam apparaat binnen handbereik. En het leuke is: je zet deze Pizza-oven zo overal neer. Je neemt deze Steenoven eenvoudig mee naar vrienden en familie! Ideaal om buiten in de natuur heerlijk van alles klaar te maken. In eerste instantie denk je natuurlijk aan Pizza’s. Maar met deze Clementi vuuroven maak je veel meer lekkernijen klaar! Wil je een keer op hout stoken, dan kan dat. Niet tegelijkertijd met het gas natuurlijk. Wil je op hout stoken met de gasoven van Clementi, gebruik dan altijd de gasbeschermer. Deze is tegen een meerprijs leverbaar.
Inbegrepen:
• Gas Pizzaoven
• IJzeren deurtje
• Hout kit beschikbaar tegen meerprijs
HANDLEIDING (engels vanaf blz 63)
Controle Pizzaoven op Gas:
Essen, beuken- of eikenhout zijn de perfecte houtsoorten om te gebruiken voor Pizza-ovens. Dat geldt niet alleen voor Clementi Pizza-ovens maar voor hout stoken in het algemeen.
Lees meer
"Mamma mia, hoe krijgen we dit nu voor elkaar?" Al onze tips voor het zelf maken van een overheerlijke pizza-bodem. Belangrijk is 'n goede structuur van de pizza-bodem en dus een juiste werkwijze van aanpak.
Lees meer
Enkele van onze collega's zijn gestart met het produceren van duidelijk videomateriaal. Daarom maken wij van alle fases video's. Hoe pak je bijvoorbeeld de Pizzaoven uit de houten krat. En hoe zet je de RVS afvoerpijp op de Pizzaoven. Ook geven wij instructie over het in elkaar zetten van de BBQ Flipper. Dit geeft heel veel duidelijkheid. Wellicht word jouw vraag nog niet beantwoord. Bel ons in dat geval even. Bekijk de hieronder staande video's met uitgebreide informatie:
Lees meer
Het is tijd om de Clementi oven aan te steken! Tijd om optimaal te genieten en de voordelen van deze krachtige Pizza-oven te ervaren. Bereik de ideale temperatuur van 300 á 350 graden Celsius binnen slechts 20-25 minuten! Voor Napolitana gebruik dan 400 graden!
Lees meer